Επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Σαμαράς για την ημερομηνία των εκλογών.

«Μπορεί μέσα στον πανικό του να συκοφαντεί, να μην διστάζει ακόμη και να εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς, αλλά την συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα καταφέρει να την αποφύγει» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Τονίζει ακόμα, ότι «την ίδια στιγμή που ο Πρωθυπουργός επιφυλάσσει "χειροβομβίδες" για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους βουλευτές του να πάρουν τα "όπλα", είναι παραδομένος απέναντι στους δανειστές.

» Οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σαμαρά» υπογραμμίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Στο μεταξύ, το ΚΚΕ σχολιάζοντας την αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Στις ευρωεκλογές, τις τοπικές εκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν, πρέπει να δοθεί μαχητική απάντηση, τόσο στα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης, όσο και στην κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ ότι μια κυβέρνηση πιστή στην ΕΕ και τους στόχους του κεφαλαίου μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του λαού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από