Ολα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί δεν σκέφτηκαν ποτέ αν θα έπρεπε να παντρευτούν, αν και έχουν έναν γιο 21 ετών. Δεν πιστεύουν στον θεσμό του γάμου ούτε είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι. Μέχρι που πριν από λίγους μήνες ο Σέιν έκανε πρόταση γάμου στην Τζούντι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εκείνη έχει μια δίδυμη αδελφή με την οποία έκαναν μαθήματα σε μια σχολή χορού στην Ιρλανδία, τη χώρα καταγωγής τους. Μια μέρα η αδελφή της ήταν άρρωστη και έτσι ο Σέιν συνόδεψε την Τζούντι σπίτι. Τόσο απλά ξεκίνησε η σχέση τους, πριν από 23 χρόνια, όταν και οι δύο ήταν 18 ετών. Βέβαια η πρώτη γνωριμία είχε γίνει στο σχολείο, στα 13 τους. Ωστόσο πέρασαν τρία χρόνια μέχρι να γίνουν φίλοι και άλλα δύο μέχρι να βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν και οι δύο ήταν 21 ετών, απέκτησαν και τον γιο τους, τον Τζέικομπ. Σήμερα ζουν όλοι μαζί στην Ιρλανδία.

Πριν από έναν περίπου χρόνο το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Φαίνεται πως ο Σέιν είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να κάνει έκπληξη στη γυναίκα της ζωής του, εκεί στην έρημο, στη μέση του πουθενά. Η Τζούντι δεν το περίμενε, καθώς όταν ταξίδευαν είχε πει στον αγαπημένο της ότι είναι πολύ ευχαριστημένη που μέχρι σήμερα δεν έχουν παντρευτεί. «Για την ακρίβεια, του είπα ότι δεν θέλω να παντρευτούμε ποτέ», θυμάται η Τζούντι, «και ότι δεν μου αρέσουν τα διαμάντια». Πού να φανταστεί ότι εκείνος είχε ήδη το δαχτυλίδι στην τσέπη του, το οποίο είχε σχεδιάσει ο ίδιος και είχε κάνει ειδική παραγγελία!

Φυσικά, η Τζούντι είπε «ναι» και η πρώτη τους σκέψη ήταν σε ποιο μέρος θα γίνει η τελετή. Καθώς στην Ιρλανδία βρέχει σχεδόν συνέχεια, η χώρα τους ήταν και η τελευταία τους επιλογή. Επέλεξαν να παντρευτούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Βρήκαν ένα ξενοδοχείο όπου πήγαν μία εβδομάδα πριν από τον γάμο, ενώ αργότερα πήγαν και οι στενοί τους φίλοι και φυσικά ο γιος τους.

Καθώς, όπως λένε, δεν ανήκουν στην κατηγορία των παραδοσιακών ζευγαριών, ο γάμος τους ήταν περισσότερο ένα πάρτι παρά ένα θρησκευτικό γεγονός. Οργάνωσαν σχεδόν τα πάντα μόνοι τους. Η Τζούντι βρήκε μέσω Ιντερνετ το ελληνικό συγκρότημα HardgrooveQuartet και καθώς ο αδελφός της είναι ντράμερ, έκανε και εκείνος ένα σόλο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που κατέπληξε τους καλεσμένους. Οι περίπου 40 καλεσμένοι τους ήρθαν από Ιρλανδία, Λονδίνο, Αμπου Ντάμπι και Ρωσία. Ολοι χόρεψαν ξέφρενα και πέρασαν καταπληκτικά. Φωτογράφος τους ήταν ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

Δύο ημέρες μετά τον γάμο και αφού οι καλεσμένοι τους είχαν φύγει, ο Σέιν είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Για τρεις ημέρες ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το ταξίδι του μέλιτος στη Σαντορίνη. Ωστόσο οι επιπλέον ημέρες που έμειναν βοήθησαν τον Σέιν να αναρρώσει πλήρως. Ξεκουράστηκαν και επέστρεψαν στην Ιρλανδία με την υπόσχεση ότι φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσουν το ταξίδι στην Σαντορίνη. Θα έχουν και έναν λόγο παραπάνω, καθώς θα συμπληρώνουν τον πρώτο τους χρόνο ως παντρεμένο, πλέον, ζευγάρι.