Ο Γλύκος με τον Λούκας, ήταν οι δύο παίκτες που χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ (1-0) στο παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού, σε μια ακόμη κακή εμφάνιση για την ομάδα του Δικεφάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πίεζε την εστία του Παναιτωλικού, δίχως όμως να μπορέσει να την απειλήσει, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τρείς κλασσικές ευκαιρίες (13’, 40’ Καμαρά, 21’ Μπακάκης) , τις οποίες εξουδετέρωσε ο πολύ καλός Γλύκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, να κινδυνεύσει λιγότερο η εστία του, όμως και πάλι η εικόνα του ήταν απογοητευτική και δικαιολογημένα με το σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι στις κερκίδες της Τούμπας αποδοκίμασαν τους παίκτες του Χουμπ Στέφενς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λούκας στο 53’.

Την κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής Τοπούζης (Θράκης) έδειξε στους: Γοδόι, Τζούνιορ, Μαντούρο

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Λάζαρ, Μαντούρο (57’ Βούκιτς), Κατσουράνης, Λούκας, Στοχ (80’ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (64’ Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκάλο, Μπικέι, Κούσας, Καλί, Τζούνιορ (60’ Μπούντιμιρ), Γοδόι (78’ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69’ Νταλμάτ), Μπακάκης, Καμαρά