Αν και η Ελλάδα έγινε η πρώτη ομάδα του ομίλου που έφυγε αήττητη από το Βέλγιο μετά την ισοπαλία με 30-30, έχασε την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο Ισραήλ.

Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανέβηκε μεν στην κορυφή του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (μόνο η πρώτη ομάδα προκρίνεται στα πλέι-οφ) αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει εκεί πληρώνοντας την παγκόσμια πρωτοτυπία της διεθνούς ομοσπονδίας να ορίσει το άλλο ματς του ομίλου (Ολλανδία-Ισραήλ) σε άλλη ημέρα !

Οι Ολλανδοί μετά την ισοπαλία της εθνικής μας δεν έχουν πλέον ελπίδα πρωτιάς και θα είναι αδιάφοροι την Κυριακή στην έδρα τους κόντρα στο Ισραήλ το οποίο εάν δεν χάσει προκρίνεται ακόμα και σε ισοβαθμία με την Ελλάδα, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων,

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη, παρά την μεγάλη απώλεια του Αλέξη Αλβανού που αποβλήθηκε στο 16ο λεπτό, άξιζε τη νίκη την οποία έχασε μέσα από τα χέρια του. Οι διεθνείς μας με κορυφαίους και πρώτους σκόρερ τους Ευαγγελίδη και Παπαδόπουλο (από 8 γκολ) προηγήθηκε 23-19 στο 43’ και είχε το προβάδισμα με τέσσερα γκολ και στο 46’ (24-20), ενώ πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο 55’ προηγείτω με 29-27. Οι Βέλγοι ισοφάρισαν, αλλά ο Παπαδόπουλος στο 57’ έδωσε ξανά την πρωτοπορία στην Ελλάδα (30-29) την οποία δυστυχώς δεν κρατήσαμε.

ΒΕΛΓΙΟ (Γερίμ): Λίβενς, Μπολάερς Τ. 3, Ντέβις, 2, Κάουβενμπεργκς 6, Γιάκομπς, Ρόμπινς, Χούμπρεχτς 2, Λέτενς, Κόπλιαρ 1, Κεντζιόρα 5, Ντέβιτ 1, Βάνκοσεν, Μάθιςμ Μπολάερς Ν. 6, Κερίμι 2, Ντε Μπέλε 2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Παλάσκας, Μαστορογιάννης 4, Ευαγγελίδης 8, Γεωργιάδης, Αλβανός, Γιαννόπουλος 3, Παπαδόπουλος 8, Τζηράς 3, Παπαδιονυσίου 3, Γρηγοριάδης, Μαραγκός 1, Πετρίδης, Λοίζος, Κωστακίδης,