Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, διεξάγεται στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή Φιλιατών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών, που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς, βάρους 322 κιλών, την οποία κατάσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, τα ναρκωτικά φορτώθηκαν κοντά στα σύνορα, σε ένα μικρό φορτηγό, που είχε προορισμό την Αθήνα. Στο μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών στον δρόμο για το Γηρομέρι Φιλιατών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το χασίς, που ήταν συσκευασμένο σε δέματα καθώς και ένα πιστόλι Tokarev. Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το φορτηγάκι ήταν νοικιασμένο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μεταφορά των ναρκωτικών από την Αλβανία σε ελληνικό έδαφος, έγινε από ορεινό πέρασμα στα σύνορα. Οι αστυνομικοί, «χτενίζουν» την περιοχή για τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών.

Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν, είναι η πρώτη μεγάλη ποσότητα χασίς για το 2014 στην Ήπειρο. Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Ηπείρου, για το 2013 στην περιοχή κατασχέθηκαν περίπου 10 τόνοι χασίς, που προέρχονταν από την γειτονική Αλβανία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από