Πλάνα τόσο με τον Νίκο Παππά όσο και με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του αποψινού ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπολογίζει όλους τους τραυματίες των Πρασίνων και βάση και αυτών έκανε την ενημέρωση στους παίκτες του. Αλλωστε θυμίζουμε ότι ο Ούκιτς ήταν εξαιρετικά αμφίβολος και στο παιχνίδι πρωταθλήματος, στην πρεμιέρα, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης τελευταία στιγμή τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και μάλιστα ο Κροάτης έπαιξε κανονικά.

Αντίθετα, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης δύσκολα θα παίξει ο Εϊσι Λο (παρά το ότι έβγαλε μέρος της προπόνησης), ο Πέτγουεϊ αναμένεται έστω την τελευταία στιγμή να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ το χθεσινό χτύπημα του Αγραβάνη στο χέρι δεν δείχνει σοβαρό.

Ενα άλλο κομμάτι που απασχόλησε ιδιαίτερα τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι το «φροντιστήριο» προς τους νέους παίκτες της ομάδας του, κυρίως τους Αμερικανούς (Ντάνστον, Σίμονς και Πέτγουεϊ) για τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα ντέρμπι «αιωνίων».

Οσον αφορά το αγωνιστικό, ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας (όπου ο Παναθηναϊκός λόγω Λάσμε και Γκιστ και Μπατίστ έχει μεγάλο πλεονέκτημα) αποτελεί κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό.