Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων για τον ΕΝΦΙΑ και τους πλειστηριασμούς με οριακή πλειοψηφία.

«Τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι όσο και να αυτοπροβάλλεται ως "σωτήρας της χώρας", δεν μπορεί να πείσει κανέναν και μέρα με τη μέρα απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση» τονίζεται σε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του κόμματος την Κυριακή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά και την ψήφιση των νομοσχεδίων για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου άνοιξε και επίσημα το δρόμο για τη δήμευση των κατοικιών, ρίχνοντας τη χαριστική βολή στην πλειοψηφία της κοινωνίας που πλήττεται πολλαπλώς.

Έχει μείνει μόνη της να υπερασπίζεται το μνημόνιο όταν η Ευρωβουλή καταλήγει σε πόρισμα-κόλαφο για την τρόικα και τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αξιοποιήσει την ελληνική προεδρία προς όφελος της χώρας, καθώς ο ίδιος συμπεριφέρεται ως προεδρεύων στην πολιτική λιτότητας της κ. Μέρκελ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επειδή όμως τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι, όσο και να αυτοπροβάλλεται ως «σωτήρας της χώρας», δεν μπορεί να πείσει κανέναν και μέρα με τη μέρα απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από