Φωτιά έβαλε η ΟΥΕΦΑ στον Ολυμπιακό με την απόφαση να κλείσει το κάτω μέρος των κερκίδων της θύρας 7 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών του στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τρέχει και δεν φτάνει και αμέσως θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του δικτύου FARE (Football Against Racism in Europe), το οποίο δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση του ρατσισμού, οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων εκδήλωσαν ρατσιστικές συμπεριφορές με την ανάρτηση πανό στο εντός έδρας ματς με την Αντερλεχτ.

Επιπλέον η ΟΥΕΦΑ επέβαλε στον Ολυμπιακό πρόστιμο 30.000 ευρώ για χρήση βεγγαλικών και λέιζερ στο ματς με τη βελγική ομάδα.

Στο μεταξύ, οι Φουστέρ, Σαλίνο επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο (19.30, Νοvasports 2). Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει τους Χολέβα, Παπαδόπουλο, Τόρες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου, Μανιάτης και οι Μετζανί, Γιαταμπαρέ. Οι δύο τελευταίοι δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Η 18άδα: Ρομπέρτο, Μέγερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μπονγκ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Nα σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλές στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός να γεμίσουν οι φίλαθλοι το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τιμώνται: 5, 10, 15, 50 ευρώ (VIP) και παιδικά (έως 15 ετών) 1 ευρώ.