Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 45χρονου που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο, μέσα στο σπίτι του, στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου Ευβοίας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και ήδη προφυλακίστηκε η 34χρονη σύζυγος του θύματος, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 14ηςΜαρτίου. Τότε οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από την 34χρονη βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο θανάσιμα τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο τον σύζυγό της, με τραύμα στην κροταφική χώρα.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το πιστόλι, δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας, που εξετάστηκαν εργαστηριακά.

Από την πρόοδο της έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, σε συνδυασμό με τη συλλογή και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, αποκλείστηκαν τα ενδεχόμενα αυτοχειρίας ή ληστείας. Αντιθέτως, προέκυψε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, που αποδίδεται πλέον στην 34χρονη, η οποία -σύμφωνα με την Αστυνομία- περιέπεσε σε αντιφάσεις, αρνείται πάντως τις κατηγορίες.

Μετά και την εξέτασή της από τις ανακριτικές Αρχές, διατάχθηκε η σύλληψή της και από τις 10 Δεκεμβρίου η προσωρινή κράτησή της στον Κορυδαλλό.

Η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο συμμετοχής και δεύτερου δράστη στην εν λόγω ανθρωποκτονία.