Ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκουράσει τον Νταβίντ Φουστέρ από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει στα πόδια του ενόψει της κυριακάτικης συνάντησης με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19.30).

Στη θέση του λοιπόν επέλεξε τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο ισπανός τεχνικός άφησε εκτός της αποστολής τους τραυματίες Μήτρογλου, Μανιάτη και τους Γιαταμπαρέ, Μπονγκ, Μετζανί. Ο τελευταίος θεωρείται ξένο σώμα και τον ερχόμενο μήνα θα επιστρέψει στη Μονακό (διατηρεί τα δικαιώματα του)για να δοθεί δανεικός σε Μπαστιά ή Μπράγκα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα επιφέρει αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο βασικό σχήμα προορίζονται οι Τόρες, Παπαδόπουλος, Βάις, Ντομίνγκες.Ο Γιάννης Μανιάτης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, προσθέτοντας και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στην εκγύμνασή του, ενώ ρυθμό ανεβάζει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο.

Στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου οι Ερυθρόλευκοι δούλεψαν στις στημένες φάσεις, στην κατοχή και στον έλεγχο της μπάλας, καθώς και στην τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.