Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφυγε από τη Λεωφόρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-1).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο β΄μέρος, κατάφερε σε πέντε λεπτά να ανατρέψει το σκορ και άντεξε στην -μάλλον ανορθόδοξη- πίεση του Παναθηναϊκού, στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Η ατυχία για τον Παναθηναϊκό ήταν ο τραυματισμός του Μπεργκ. Ο Σουηδός, σκόραρε στο 42′ ανοίγοντας το σκορ για τους Πράσινους, αλλά αποχώρησε λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού δίνοντας τη θέση του στον Κλωναρίδη.

Το β’ μέρος είχε γρήγορο ρυθμό και γενικά, είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις. Ο Παναθηναϊκός, έχασε ευκαιρίες με Κλωναρίδη (48′) και Τριανταφυλλόπουλο (56′), αλλά μία σημαντική στιγμή είχε και ο Ατρόμητος. Στο 54′, από λάθος του Σίλντεφελντ, ο Καραμάνος πέρασε και τον Κοτσόλη, αλλά σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Στη συνέχεια, ανέλαβαν δράση για τον Ατρόμητο, οι Ούμπιντες και Ιγκλέσιας. Ο πρώτος σε ρόλο πασέρ και ο δεύτερος σε ρόλο εκτελεστή.Ο Ιγκλέσιας σκόραρε πρώτα με πλασέ στο 60′ και στη συνέχεια στο 65′ με κεφαλιά, κάνοντας την ανατροπή για τον Ατρόμητο.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παναθηναϊκός πίεσε τον Ατρόμητο, ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραμάνου στον Ατζαγκούν, είχε φάσεις για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)

Κίτρινες: Κουτρουμπής – Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69′ Μαρινάκης), Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπεϊντ (66′ Ατζαγκούν), Καρέλης, Μπεργκ (45’+1′ Κλωναρίδης).

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (83′ Μπάλλας), Δημούτσος (46′ Γκαρσία), Ούμπιντες, Μπρίτο (72′ Φάμπιο), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.