Κάθε άλλο παρά άπορα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα τέσσερα μέλη των ABBA, ωστόσο η συνεχής επιτυχία των ιστοσελίδων χρηματοδότησης από το πλήθος (crowd funding) δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους εκατομμυριούχους νικητές της Eurovision του 1974.

Το κουαρτέτο από τη Σουηδία, που έχει πουλήσει πάνω από 400 εκατ. δίσκους, ζητεί από τους θαυμαστές του να χρηματοδοτήσουν το επόμενο πρότζεκτ του. Με τιμή εκκίνησης τα 230 ευρώ και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας PledgeMusic, οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα 5.000 συλλεκτικά αντίτυπα του βιβλίου «The Official ABBA Photo Book» που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Απρίλιο και να δουν το όνομά τους σε μία από τις 20 σελίδες που θα αναφέρουν όσους έκαναν την ειδική έκδοση πραγματικότητα.

Ο Μπγιορν, ο Μπένι, η Αννι-Φριντ και η Αγκνιέτα έχουν γράψει ο καθένας από έναν πρόλογο στο βιβλίο των 460 σελίδων, το οποίο θα έχει και αδημοσίευτες φωτογραφίες τους. Η συλλεκτική έκδοση θα είναι αριθμημένη και υπογεγραμμένη από τα τέσσερα μέλη του γκρουπ. Επιπλέον θα περιλαμβάνει καρτ-ποστάλ, μια εναλλακτική φωτογραφία από το εξώφυλλο του δίσκου Super Trouper και ένα DVD που καταγράφει τη διαδικασία συγγραφής και δημοσίευσης του βιβλίου.