Οι προσελεύσεις στη χθεσινή συγκέντρωση για την Κεντροαριστερά και τη Σοσιαλδημοκρατία ήταν εντυπωσιακές. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης που αρχικώς είχε χαιρετίσει ως θετική την πρωτοβουλία έδωσε το «παρών». Επίσης, ο Τάσος Γιαννίτσης που είχε μιλήσει στην ανάλογη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης και ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Σε αντίθεση με την ηγεσία του ΠαΣοΚ που στήριξε την εκδήλωση, απουσίαζε η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η παρουσία του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος πήρε και τον λόγο, όπως επίσης άλλων περίπου 15 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ανάμεσά τους οι Μάκης Διόγος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Μυρσίνη Λιοναράκη, Γ. Ζαράνης, καθώς και γραμματέων νομαρχιακών οργανώσεων του κόμματος. Παρόντες ήταν φυσικά οι Σταύρος Λιβαδάς και Γεράσιμος Γεωργάτος από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι συμμετέχουν στη Συντονιστική Γραμματεία των 58.

Από το ΠαΣοΚ έδωσαν το «παρών» ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, αρκετοί βουλευτές όπως η Αντζελα Γκερέκου, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Τάκης Ρήγας, ο Νάσος Αλευράς, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Απόστολος Κακλαμάνης αλλά και πολλά στελέχη όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Καρύδης, Κώστας Μποτόπουλος, Σούλα Μερεντίτη, Κώστας Σπηλιόπουλος, Τόνια Αντωνίου, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες επίσης οι Γιώργος Καμίνης, Αρίστος Δοξιάδης και Γιώργος Βερνίκος, Τζώρτζης Παγουλάτος, Νίκος Μπίστης, Νίκος Αλιβιζάτος, Χρήστος Ροζάκης, Παντελής Καψής, Γιώργος Γραμματικάκης, Ελίζα Παπαδάκη, Πέτρος Κουναλάκης, Γιάννης Δρόσος, Γιάννης Καλογήρου, Χρήστος Δερβένης, Σώτη Τριανταφύλλου, Τέλης Σιαμαντάς, Μάνος Ματσαγγάνης, Κατερίνα Σχοινά, Κατερίνα Παπαδημητρίου.