Στην αμήχανη θέση να προσπαθεί να συγκρατήσει την… ασυγκράτητη Σάνι, τη σκυλίτσα του Λευκού Οίκου, για να μην πλησιάσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει ένα φοβισμένο κοριτσάκι, βρέθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μια συνηθισμένης εθιμοτυπικής επίσκεψης παιδιών στον Λευκό Οίκο για να θαυμάσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Οι Ομπάμα είχαν καλέσει την Τετάρτη οικογένειες στρατιωτών που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Ωστόσο η επίσκεψη στην επίσημη οικία των Ομπάμα εξελίχθηκε σε μια μάλλον τραυματική εμπειρία για ένα δίχρονο κοριτσάκι από την Αλαμπάμα, το οποίο δέχτηκε την επίθεση φιλίας της γλυκιάς Σάνι.

Μάταια η Μισέλ Ομπάμα προσπάθησε τραβώντας το λουρί να συγκρατήσει την σκυλίτσα, η οποία πάνω στον ενθουσιασμό της προσέγγισε το κοριτσάκι, το οποίο έπεσε στο δάπεδο.

Η μικρή έβαλε τα κλάματα και η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα έσπευσε να το παρηγορήσει. Υστερα από λίγη ώρα η μικρή Αστιν Γκάρντνερ από την Αλαμπάμα είχε ηρεμήσει και μάλιστα η Μισέλ Ομπάμα την πήρε από το χέρι για να της γνωρίσει τη Σάνι, ώστε να ξεπεράσει τις όποιες φοβίες της.