Σε νέο rotation θα προχωρήσει ο Μίτσελ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο Γ. Καραϊσκάκης(19.30). Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων αποφάσισε να ξεκουράσει τους Φουστέρ, Σιόβα, Σαλίνο, Χολέβα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μήτρογλου (άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης),Ιμπαγάσα, Κάρολ, Μετζανί. Ο τελευταίος δεν έχει μέλλον στον Πειραιά και αναμένεται τον ερχόμενο Ιανουάριο να επιστρέψει στη Μονακό (έχει τα δικαιώματα του) και θα δοθεί δανεικός σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Μίτσελ για τη θέση του σέντερ φορ έχει στη διάθεση του, τους Σαβιόλα, Ολαϊτάν, Σέποβιτς, ενώ θα δοκιμάσει και τον Κάμπελ.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν την Κυριακή το πρωί στις 10.30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, τακτική και μάθημα στις στημένες φάσεις.

Ο Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Stadio by Metro» τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύω εκατό τοις εκατό στην πρόκριση. Έχουμε το προνόμιο να παίζουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Υπάρχει δίψα και πάθος για την πρόκριση», τόνισε ο κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ.

_Η Αντερλεχτ δεν θα έχει άγχος γιατί είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

«Αυτό μπορεί να είναι και καλό για εμάς. Μπορεί να τα παρατήσει πιο εύκολα. Θα είναι καλό αν σκοράρουμε νωρίς. Δεν πρέπει όμως να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Μπορεί το γκολ να μην έρθει στα πρώτα λεπτά. Αλλά ακόμα και αν σκοράρουμε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουμε. Η Αντερλεχτ είναι επικίνδυνη ομάδα και θέλει προσοχή».

Ο Κάμπελ αναφέρθηκε στο θέμα της προσαρμογής του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εχω βελτιωθεί σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Εχει παίξει σημαντικό ρόλο ότι όλοι οι παίκτες μεταξύ μας έχουμε αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση και έχουμε δέσει ως σύνολο».

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για τους φίλους του:«Λογικό είναι να είμαι πιο κοντά με παίκτες όπως οι Σαβιόλα, Ρομπέρτο, Τσόρι , Τόρες. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Κάνουμε και λίγο παρέα έξω από το γήπεδο. Ηταν όνειρο για μένα να παίξω δίπλα στον Σαβιόλα. Είναι σπουδαίος επιθετικός και όταν ήμουν μικρός ήταν από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό που αγωνίζομαι δίπλα στον Σαβιόλα. Με βοηθάει να βελτιώνομαι».

Για τη θέση που του ταιριάζει περισσότερο ο Κάμπελ δεν έδειξε να έχει κάποια προτίμηση: «Σε όποια θέση με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Εχω συνηθήσει και τις δύο πτέρυγες και εκείνο που προσπαθώ είναι να διατηρώ σε υψηλά στάνταρ την απόδοση μου».

Στο μεταξύ μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Αντερλεχτ. Το Σάββατο, πρώτη ημέρα που τα εισιτήρια τέθηκαν στην κυκλοφορία οι φίλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν στα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης για να κλείσουν τις θέσεις τους στο ματς την τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με σκοπό να γιορτάσουν την πρόκριση στη φάση των καλύτερων 16 κλαμπ του Τσάμπιονς Λιγκ.