Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (21.45) πρώτο κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Ελλάδας εναντίον της Ρουμανίας. Ο 59χρονος προπονητής επέλεξε να πραγματοποιήσει κεκλεισμένων των θυρών την τελευταία δυνατή προπόνηση της Γαλανόλευκης (η σημερινή θα έχει χαρακτήρα χαλαρώματος) προκειμένου να μην αποκαλύψει μέρος του αγωνιστικού σχεδίου του στους Ρουμάνους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο έμπειρος κόουτς έχει κατασταλάξει στους οκτώ από τους έντεκα, όπως επίσης και στην τακτική με σύστημα 4-3-3.

Επί του παρόντος, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Καρνέζη στο τέρμα, του Τοροσίδη και του Χολέβα στις πτέρυγες και του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ δίλημμα υπάρχει για τον έτερο κεντρικό αμυντικό καθώς οι δύο φορμαρισμένοι στόπερ του Ολυμπιακού Μανωλάς και Σιόβας «ερίζουν» για μία θέση. Επίσης, φανέλα βασικού έχουν εξασφαλίσει ο Μανιάτης με τον Κατσουράνη στα χαφ, όπου η τρίτη θέση «παίζεται» μεταξύ του κλασικού αμυντικού μέσου Τζιόλη, του «φρέσκου» και τεχνίτη Νίνη και του πολύπειρου αλλά πάντοτε ενθουσιώδους Καραγκούνη.

Οσον αφορά την επίθεση, δύσκολα θα σπάσει η τριπλέτα του «πιστολέρο» Μήτρογλου, του απρόβλεπτου Σαμαρά και του σκόρερ των «μεγάλων γκολ» Σαλπιγγίδη, ο οποίος πάντως απειλείται από τον Χριστοδουλόπουλο.