Γεμάτο το Γ. Καραϊσκάκης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ(19.30)θέλει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια κατάκτησης των τριών βαθμών.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του θεωρούν τον κόσμο του Ολυμπιακού 12ο παίκτη και ζήτησαν τη συμπαράσταση του με στόχο το +6 από τον Δικέφαλο του βορρά.

Τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί και περίπου 6500 θα πωλούνται το Σάββατο(10.00)τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης έξω από τη Θύρα 25. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια: 18, 20, 25, 30, 35, 40, 45 και 150 ευρώ (VIP).

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού έκαναν οι Κώστας Μήτρογλου και Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο με δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

«Θέλουμε το Καραϊσκάκη ξανά γεμάτο, με παλμό και πάθος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε ένα ακόμη ματς, όπως πάντα», τόνισε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πρόσθεσε:«Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε εμείς και στις εξέδρες θέλουμε να προσπαθήσει ο κόσμος μας. Με φωνή και τραγούδι. Να μας δώσει δύναμη και ώθηση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Και για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο ήρωας στο ματς με την Μπενφίκα γκολκίπερ Ρομπέρτο τόνισε:

«Μία σειρά τριών σημαντικών αγώνων ολοκληρώνεται με αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή. Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα δώσουμε το 110% για να το επιτύχουμε. Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας. Και για τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την αγαπημένη μας ομάδα να κερδίζει και να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμείς στο χορτάρι και ο κόσμος στην εξέδρα. Θέλουμε να δούμε ξανά τις κερκίδες του γηπέδου μας να βράζουν, όπως πάντα. Τον κόσμο να τραγουδά και να κόβει τη φόρα του αντιπάλου, με τη φωνή του, με τις τρομπέτες και τα τύμπανα . Θέλουμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα, για την οποία αξίζει κανείς να παίζει. Θέλουμε το γήπεδό μας γεμάτο».