Ο Ηρακλής έκανε την ανατροπή και με το 2-2 στην Ξάνθη προκρίθηκε στη φάση των 16 του κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς είχε νικήσει 1-0.

Με δύο γκολ του Μάνταλου (30′ και 33′) η Ξάνθη προηγήθηκε 2-0. Ομως, ο Ηρακλής μείωσε με τον Σιατραβλανη στο 77′ και ισοφάρισε με τον Πουρτουλίδη στο 90′. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Κηπουρός, κράτησε την πρόκριση όταν εξουδετέρωσε πλασέ του Σολάρι.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (69′ Σολτάνι), Μάνταλος, Φλίσκας, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν (85′ Ράνος), Χοσέμι, Βασιλακάκης (85′ Εστράδα)

Ηρακλής: Κηπουρός, Σαββίδης, Λίμα, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Κυριάκος (46′ Ματσούκας), Μπάμπα (66′ Πουρτουλίδης), Μπριλάκης, Ονουάτσι (73′ Χιονίδης), Τσιλιανίδης

***Ο ΟΦΗ προκρίθηκε κάτω από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του στην επόμενη φάση του κυπέλλου σε βάρος της Καλλιθέας. Το ματς της Πέμπτης στο Ηρακλέιο, τέλειωσε 1-1 και ο ΟΦΗ προκρίθηκε αφού είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στην Καλλιθέα.

Η εμφάνιση της ομάδας δεν άρεσε στους οπαδούς που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, ενώ η Καλλιθέα έχει παράπονα από τον διαιτητή Γιαννουλάκη ο οποίος με υπόδειξη του επόπτη δεν μέτρησε γκολ του Πίκολο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Παπάζογλου στο 8′ και η Καλλιθέα ισοφάρισε με τον Φαγε στο 90′.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (66′ Μακουκούλα), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46′ Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Φραγκουλάκης (87′ Νιμανί), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.

Καλλιθέα: Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (63′ Χαϊκάλης)