Εξι νεκρούς, ανάμεσά τους δύο παιδιά, αντίκρισαν τα μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που έκαναν έφοδο σε σπίτι στη Νότια Καρολίνα, μετά από θολές αναφορές για ενήλικο της οικογένειας που κρατούσε όπλο. Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε μιλήσει αρχικά στο τηλέφωνο με την αστυνομία, η οποία μέχρι να φτάσει ειδοποιήθηκε από γείτονα στο σπίτι ότι έπεσε πυροβολισμός.

Οπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Γκρίνγουντ, η αστυνομία δέχθηκε κλήση από έναν άνδρα που ήταν οπλισμένος στο σπίτι του και ανέφερε ότι προτίθετο «να βλάψει τον εαυτό του».

Την ώρα που οι ειδικές δυνάμεις πήγαιναν προς το σπίτι, γειτόνισσα κάλεσε επίσης την αστυνομία λέγοντας πως τέσσερα παιδιά από το ίδιο σπίτι είχαν φτάσει σε αυτήν και της είπαν πως έπεσε ένας πυροβολισμός.

Τα τέσσερα παιδιά που ειδοποίησαν τη γειτόνισσα βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι της.

Μπαίνοντας στο σπίτι, οι ειδικές δυνάμεις βρήκαν έξι νεκρούς, ανάμεσά τους δύο παιδιά και τον άνδρα που πιστεύεται ότι έκανε το πρώτο τηλεφώνημα.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη καταλήξει πώς πέθαναν οι έξι και αποδίδει αρχικά το περιστατικό σε ενδοοικογενειακή διαμάχη, χωρίς όμως ακόμη να μιλά για δολοφονία και μετά αυτοκτονία.