Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με την ομάδα της Red Bull θριάμβευσε και στο γκραν πρι της Ινδίας και κατέκτησε για τέταρτη στη σειρά χρονιά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στη Φόρμουλα 1.

Με αυτόν τίτλο ο Σεμπάστιαν Φέτελ έγινε ο νεότερος πιλότος (26 ετών) που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

Παράλληλα,ισοφάρισε τον Χουάν Μανουέλ Φάτζιο και τον Μίκαελ Σουμάχερ στους τέσσερις συνεχόμενους τίτλους. Ο θρίαμβος για την ομάδα της Red Bull είναι διπλός, αφού η ομάδα εξασφάλισε και τον τίτλο στους κατασκευαστές.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ρόσμπεργκ με Mercedes και στην τρίτη ο Γκροσάν με Lotus. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Μάσα (Ferrari), στην πέμπτη ο Πέρες (McLaren), στην έκτη ο Χάμιλτον (Mercedes), στην έβδομη ο Ράικονεν (Lotus), και στην όγδοη ο Ντι Ρέστα (Force India).

Ο αγώνας άρχισε άσημα για τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είχε επαφή με τον Γουέμπερ στον πρώτο γύρο και αναγκάστηκε να μπει στα πιτ για να αλλάξει ελαστικά και αεροτομή.

Στον έκτο γύρο παραπονέθηκε για νέο πρόβλημα και τελικά τερμάτισε στην 11η θεση. Ο Γουέμπερ ήταν στους πρώτους, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 40ο γύρο λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο Φέτελ έχει 322 βαθμούς και ακολουθούν, οι Αλόνσο (207), Ράικονεν (183), Χάμιλτον (169), Γουέμπερ (148). Στους κατασκευαστές, η Red Bull είναι πρώτη με 470 βαθμούς και δεύτερη έχει περάσει η Mercedes με 313. Ακολουθούν, η Ferrari με 309 βαθμούς και η Lotus με 285.