Σε συλλήψεις τριών ανθρώπων έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες οι Αρχές της Ταϊλάνδης, ορμώμενες από τα σχόλια που έγραψε στο Twitter η Ριάνα, από τα οποία προκύπτουν παραβιάσεις της νομοθεσίας για διάφορα θέματα.

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, η Αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ στο Πουκέτ στο οποίο διοργανώνονταν παράνομα σεξ σόου.

Το θέμα ανέδειξε άθελά της Ριάνα, η οποία τον περασμένο μήνα είχε επισκεφθεί την Ταϊλάνδη και έγραψε στο Twitter για όσα βίωσε πηγαίνοντας σε αυτό το μπαρ. Συγκεκριμένα, η αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είδε «μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη να βγάζει ένα ζωντανό πτηνό, δύο χελώνες, ένα ψαλίδι, βελάκια και ένα μπαλάκι πινγκ πονγκ από το αιδοίο της»!

Οι Αρχές της χώρας ανακοίνωσαν ότι αξιοποίησαν το tweet της Ριάνα για να συλλάβουν το περασμένο Σαββατοκύριακο τον ιδιοκτήτη του μπαρ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς και λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια.

Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη μέσα σε τρεις εβδομάδες στην Ταϊλάνδη που προκύπτει από τα tweets της Ριάνα.

Δύο ακόμη άνδρες συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα προστατευόμενο είδος πιθήκου στο Instagram και στο Twitter. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 20χρονο και έναν 16χρονο για παράνομη εμπορία ζώων.