Ανάσες στον διεθνή στόπερ Δημήτη Σιόβα αποφάσισε να δώσει ο Mίτσελ για αυτό δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια στο Γ. Καραϊσκάκης(16.00-Novasports2).

O κόουτς των Ερυθρολεύκων θέλησε να ξεκουράσει τον Σιόβα από τα συνεχόμενα ματς και βρήκε την ευκαιρία κόντρα σε έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεάντρο Σαλίνο (αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά) και οι Τσόρι Ντομίνγκες και Γκαετάν Μπονγκ (είχαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό). Ο Μίτσελ απέκλεισε και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Πάουλο Μασάντο έκανε έντονο ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο και ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Η 18άδα που ανακοίνωσε ο Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μετζανί, Χολέβας, Εντινγκά, Μανιάτης, Ολαϊτάν, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Μανωλάς, Σάμαρης, Σέποβιτς, Βάις, Μέγερι, Κάμπελ, Γιαταμπαρέ.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αισθάνεται υπέροχα που αγωνίζεται δίπλα στους Σαβιόλα, Μήτρογλου . Ο νιγηριανός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Stadio» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το να είσαι δίπλα σε ποδοσφαιριστές όπως οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Κώστας Μήτρογλου είναι φανταστικό. Είναι τεράστια εμπειρία για εμένα. Ξέρουν καλά τη δουλειά τους και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Είναι έμπειροι επιθετικοί και σε μία δύσκολη στιγμή ξέρουν πώς να σε βοηθήσουν στο γήπεδο, ώστε να κάνεις αυτό που πρέπει. Παράλληλα, ξέρουν πώς να αξιοποιούν και να εκμεταλλεύονται και τις δικές σου προσπάθειες, για να δημιουργούν για την ομάδα καλές προϋποθέσεις για γκολ. Μαθαίνω πολλά δίπλα τους. Δεν έχει σημασία αν είναι διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού μας, εγώ παίρνω από εκείνους πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Στον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας μου έχω παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις. Έχω αγωνιστεί στα άκρα, πίσω από τον φορ και στην κορυφή. Δεν έχει σημασία για εμένα σε όποια θέση καν αν αγωνίζομαι. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, το μόνο που με νοιάζει είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο συναγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα με βοηθάει να βελτιώνομαι. Όταν έχεις τέτοιους ποδοσφαιριστές δίπλα σου, τόσο ποιοτικούς, αντιλαμβάνεσαι ότι για να παίξεις, πρέπει να δείξεις ότι είσαι καλός και ότι το αξίζεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στους φιλάθλους μας. Τους αγαπάμε πολύ και τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Είναι μοναδικοί».