Σοβαρά επεισόδια με συμπλοκές χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, στο κέντρο του Μεσολογγίου, όπου είχαν δώσει «ραντεβού» για να λύσουν τις διαφορές τους στο περιθώριο του τοπικού τουρνουά βόλεϊ, στο οποίο η ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-0 σετ της τοπικής Γ.Ε.Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού σάιτ agriniopress.gr τα επεισόδια σημειώθηκαν σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου κοντά στα δικαστήρια.

Ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού -περίπου 150 άτομα, αρκετά από αυτά από άλλες περιοχές, όπως έλεγαν μάρτυρες των σοβαρών επεισοδίων- κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού στο κέντρο της πόλης, όπου περίπου 10-15 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν ήδη στην ταράτσα του κτιρίου.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρίψη φωτοβολίδων και καδρονιών, μεταξύ των οπαδών με αποτέλεσμα 23χρονος φίλαθλος του Παναθηναϊκού, που είχε μεταβεί στο Μεσολόγγι από την Αρτα για να παρακολουθήσει το τουρνουά, να δεχτεί πέτρα στο κεφάλι.

Ο τραυματίας λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διακομίστηκε στην Πάτρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο και παραμένει διασωληνωμένος καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του Μεσολογγίου παρέμειναν σε επιφυλακή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα με την συνδρομή της αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν προσαχθεί και εξετάζονται 17 άτομα.