Η ΑΕΚ δείχνοντας ευαισθησία και αντανακλαστικά στην κρίση που μαστίζει τη χώρα μας ανακοίνωσε ότι δίνει τη δυνατότητα στους ανέργους οπαδούς της να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με 30 ευρώ.

Την Παρασκευή λοιπόν ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης για τη νέα σεζόν και η διοίκηση ανακοίνωσε την απόφασή της να δώσει… παράταση μόνο για μια συγκεκριμένη κατηγορία φίλων της ομάδας.

Εκείνων που αντιμετωπίζουν το σοβαρότατο πρόβλημα της ανεργίας.

Σε ανακοίνωσή της λοιπόν αφού αρχικά ευχαριστεί όσους έδειξαν για μία ακόμα φορά τη συμπαράστασή τους στην ομάδα, γνωστοποίησε ότι οι άνεργοι οπαδοί της θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα ακόμα από τις 23 έως 30 Σεπτεμβρίου για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με μόλις 30 ευρώ το ένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που ήδη προμηθεύτηκαν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν. Απέδειξαν για ακόμη μια φορά, όπως πάντα στο παρελθόν, την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ΑΕΚ. Παράλληλα ένιωσαν την ικανοποίηση ότι συμμετείχαν συμβολικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την πραγματοποίηση του μεγάλου οράματος όλων μας, αυτού της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Αναγνωρίζοντας όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας που ναι μεν επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν λόγω ανεργίας, αποφασίστηκε να τους δοθεί η δυνατότητα να το προμηθευτούν για το χρονικό διάστημα από 23 έως 30/9 στην τιμή των 30 ευρώ.

Θύρες : 3, 5, 13 και 1-35.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ. Σημειώνεται δε ότι, δε θα ισχύσει το προνόμιο αγοράς μετοχών υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου».