Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης, παρενέβη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, για να σχολιάσει το περιστατικό με τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ζήτησε να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, και υπενθύμισε ότι η ΝΔ είχε στιγματίσει τη Χρυσή Αυγή ως νεοναζί από την πρώτη στιγμή.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και σε «ακραίες συμπεριφορές από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ», προκαλώντας την αντίδραση του Δημήτρη Στρατούλη από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στην αντιπαράθεση μεταξύ Λαζαρίδη και Στρατούλη παρενέβη μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός.

«Η στάση του συμβούλου του πρωθυπουργού Χ. Λαζαρίδη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία είναι εξευτελιστική για την κυβέρνηση. Το @pasok τι κάνει;», αναρωτήθηκε ο Γιάννης Μηλιός, ενώ με άλλη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter καλούσε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει ευθέως τη Χρυσή Αυγή.

«Ο δολοφόνος ομολόγησε ότι ανήκει στην ΧΑ. Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τη ναζιστική συμμορία που έχει δολοφόνους στις τάξεις της;», έγραψε ο Γιάννης Μηλιός.