Ο Κώστας Μήτρογλου με τις επιδόσεις του θεωρείται το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού και μαζί με τη βεντέτα Χαβιέρ Σαβιόλα αποτελούν φονικό δίδυμο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ τρίβει τα χέρια του καθώς έχει στη διάθεσή του δύο ισχυρά όπλα ενόψει της αυριανής πρώτης συνάντησης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Γ. Καραϊσκάκης.

Μπορεί να είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τη συνεργασία Μήτρογλου – Σαβιόλα, όμως η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Και οι Μήτρογλου – Σαβιόλα δείχνουν στα πρώτα παιχνίδια ότι έχουν δέσει με ιδανικό τρόπο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο 25χρονος διεθνής φορ είναι παίκτης περιοχής με ψηλό βαθμό ευστοχίας. Μπορεί να βραχυκυκλώσει τους δύο αντίπαλους στόπερ. Είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και δεν δέχεται εύκολα τζαρτζάρισμα. Αν δεν είναι πολύ ταχύς, έχει γρήγορες σκέψεις στο τελείωμα των φάσεων ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Εχει τη δυνατότητα να ανοίγει διαδρόμους στον βραχύσωμο Σαβιόλα. Ο 32χρονος αργεντινός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ έχει τονίσει ότι του αρέσει να παίζει περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον φορ. Είναι ταχύτατος, εξαιρετικός ντριμπλέρ και δεινός σκόρερ.

Ο Μήτρογλου έκανε το δικό του ρεκόρ σημειώνοντας χατ-τρικ σε δύο συνεχόμενα ματς (με Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, Ξάνθη). Ο Πιστολέρο έφθασε τα έξι γκολ, είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Σαβιόλα με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ακριτική ομάδα έφθασε τα τρία γκολ. Εννιά γκολ από τους Μήτρογλου – Σαβιόλα σε σύνολο 12, που έχει σημειώσει η σούπερ παραγωγική επίθεση του Ολυμπιακού (τρία γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι).

Το ζητούμενο για τον Μίτσελ είναι οι Μήτρογλου – Σαβιόλα να φανούν πιστοί στο ραντεβού τους με τα δίχτυα και στη μεγάλη γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ισπανός τεχνικός προορίζει στη δεξιά πλευρά της άμυνας τον Μανιάτη, στη θέση του τραυματία Σαλίνο. Ο βραζιλιάνος οπισθοφύλακας έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, ενώ τραυματίας είναι και ο Μπονγκ (έχει υποστεί διάστρεμμα ποδοκνημικής). Την αριστερή πλευρά αναμένεται να καλύψει ο Χολέβας. Η πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ (Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ, Μήτρογλου, Σαβιόλα.

Ο τεχνικός της Παρί Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αλεξ, Παστόρε. Στην αποστολή βρίσκεται ο Ζερεμί Μενέζ (αποθεραπεύτηκε): Καμαρά, Καβάνι, Κομάν, Ντινιέ, Ντουσέ, Ιμπραΐμοβιτς, Ζαλέ, Λαβέτσι, Λούκας, Μενιάν, Μαρκίνιος, Ματουϊντί, Μάξουελ, Μενέζ, Μότα, Οντζέντα, Ραμπιό, Σίλβα, Σιρίγου, Φαν ντερ Βίελ, Βεράτι.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα από το Γ. Καραϊσκάκης. Οι τιμές τους: 35, 45, 50, 55, 65, 75 και 175 ευρώ (VIP).

«Δεν βγαίνει ο Σάμαρης»

Ο Μίτσελ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ανδρέα Σάμαρη: «Με τέτοια απόδοσηδεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Το βγάζειστο γήπεδο.Αυτό που βλέπετε μετον Ανδρέα, βγαίνει από δουλειά δύο μηνών.Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει παίκτες όπωςο Σάμαρης».