Κέρδισε χρόνο για να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός χάρη στη χρυσή αλλαγή του Γιάννη Αναστασίου, τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, που ισοφάρισε σε 1-1 τον δυνατό Πλατανιά στα Χανιά. Γκολ που δεν ήταν ωστόσο αρκετό να καλύψει τις αδυναμίες του Τριφυλλιού, πού βάσει της αγωνιστικής αλλά και ενδυματολογικής εμφάνισης (φορούσε μπλε) δεν θύμισε Παναθηναϊκό!

Ο νιγηριανός μεσοεπιθετικός που έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στο 71′ έψαξε με πάθος το γκολ, μάρκαρε παντού, είχε μία καλή ευκαιρία και στη δεύτερη επίσκεψή του στο αντίπαλο τέρμα κατάφερε να σκοράρει και να ισοφαρίσει στο 82′, μετά την ασθενή απόκρουση του Γιωργαλλίδη. Φάση που άρχισε από σέντρα του Μαρινάκη, ο οποίος ήταν από τους λίγους διακριθέντες των Πρασίνων και έβγαλε πολλές καλές σέντρες από δεξιά. «Είμαι έτοιμος να πάρω ευθύνες και θα το κάνω», είπε ο Ατζαγκούν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν στενοχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είδε την ομάδα του να κλείνει σωστά τους χώρους, να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό (12-8 οι τελικές υπέρ των Κρητικών) και οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη να χάνει τους βαθμούς της νίκης. «Εμείς έπρεπε να έχουμε πετύχει το δεύτερο γκολ (σ.σ. Τόρες στο 77′). Στην ουσία από μία φάση του Παναθηναϊκού ήρθε η ισοφάριση», είπε ο προπονητής του Πλατανιά, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου είδε το ποτήρι μισογεμάτο! «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου», είπε μεταξύ των άλλων ο«Ολλανδός».

Ο Θωμάς Ναζλίδης δημιουργεί παράδοση να σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού στο γήπεδο των Περιβολίων, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 45ο και κάτι δευτερόλεπτα, ενώ ο διαιτητής Κομίνης είχε δείξει ένα λεπτό καθυστέρηση. Ενα γκολ-μαχαιριά για τους Πράσινους μετά την εσφαλμένη έξοδο του Καπίνο. Ο τερματοφύλακας των Πρασίνων λίγο έλειψε να κάνει κι άλλο μεγάλο λάθος στο 54′ όταν επιχείρησε ντρίμπλα και παραλίγο να χάσει τη μπάλα.

Καλή η διαιτησία του Κομίνη (Θεσπρωτίας). Κίτρινες κάρτες: Τόρες, Ράφαελ, Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Φερνάντεζ, Ράφαελ, Τέτε, Σιώπης, Μπέλιτς (60′ Αγκιλέρα), Γουνδουλάκης (89′), Ναζλίδης (46′ λόγω τραυματισμόυ Μοράλ), Τόρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Καπίνο, Νάνο, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός, Αμπεΐντ, Πράνιτς (80′ Καρέλης), Ζέκα (71′ Ατζαγκούν), Ντίνας (58′ Μπαϊράμι), Μπεργκ.