Οπως αναμενόταν, η Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε την παράσταση στη Βενετία, όταν εμφανίστηκε την Τρίτη για την προβολή της ταινίας «Under the Skin» στο πλαίσιο του 70ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης.

Από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, η 29χρονη Γιόχανσον είχε ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης καθώς στην ταινία του Τζόναθαν Γκλέιζερ εμφανίζεται αγνώριστη – με κατάμαυρα μαλλιά – υποδυόμενη μια ερωτομανή εξωγήινη. Πρόκειται, όπως τονίζουν οι κριτικοί, για την πιο θαρραλέα ερμηνεία της Σκάρλετ η οποία «δίνει άλλο νόημα στο one night stand».

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Φέιμπερ και μόλις τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα σύντομο απόσπασμα από το φιλμ, τροφοδοτώντας εντέχνως το ενδιαφέρον για την άφιξη της Γιόχανσον στη Βενετία.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το φιλμ, ούτε και η καλοστημένη μηχανή προώθησής του που έκαναν την Σκάρλετ να γοητεύσει τη Βενετία.

Παράλληλα με την εμφάνισή της στην ιταλική πόλη, κυκλοφόρησε και η τελευταία συνέντευξή της στο Harpers Bazaar στο οποίο η 29χρονη ηθοποιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και δηλώνει ότι «η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν μια τέλεια πρόεδρος» των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Αν φαντάζομαι τον εαυτό μου ως πολιτικό; Μοιάζει λίγο τραβηγμένο αλλά γιατί όχι;» σχολίασε στη συνέντευξή της η Γιόχανσον και προσέθεσε: «Δεν μπορώ να βάλω όρια. Ισως στο μέλλον να έχω περισσότερο χρόνο για να αποκτήσω δημόσια φωνή. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι τόσο σημαντικό».