Γκέλα (1-1) του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο κόντρα στη Βέροια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μία εβδομάδα μετά την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο. Οι Πράσινοι έχουν πλέον τέσσερις βαθμούς ύστερα από τρεις αγωνιστικές, ενώ η Βέροια παραμένει αήττητη και κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα.

Ο Πράνιτς ήταν στην εξέδρα, ενώ ο Ατζαγκούν έμεινε στον πάγκο.

Οι Πράσινοι ρίσκαραν στο τέλος για να φτάσουν σε δεύτερο γκολ όμως ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σουτ του Χουχούμη στις καθυστερήσεις, ενώ νωρίτερα είχε αστοχήσει από καλή θέση ο Μπεργκ. Αήττητη έμεινε η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, ο οποίος κάθησε στον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας.

Ο Παναθηναϊκός πού ήταν προβλέψιμος στο παιχνίδι του, προηγήθηκε στο 44′ με τον Αμπέιντ, ενώ ο Μπεν ισοφάρισε στο 54′ σε 1-1 (Οι Πράσινοι «φωνάζουν» για οφσάιντ). Ο Μοχάμεντ Μπεν έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν μόνος απέναντι στον Καπίνο καθυστέρησε να πλασάρει και ο κίπερ βρήκε λίγο τη μπάλα που κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του! Αυτό συνέβη στο 62′, ενώ στην προηγούμενη φάση ο Μπαιράμι είχε βολίδα αλλά και πάλι ο Αναστασόπουλος του είπε «όχι».

Δοκάρι οριζόντιο είχε με κεφαλιά στο 42′ ο Μπεργκ.

Κίτρινες: Ζέκα, Όστοιτς, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο (90′ Αποστολόπουλος), Αμπεΐντ (79′ Χουχούμης), Λαγός, Μπαϊράμι (75′ Καρέλης), Ζέκα, Ντίνας, Μπεργκ.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης (84′ Αποστολόπουλος), Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπεν, Καλτσάς (71′ Τραπ), Πέρεθ, Μπαργκάν (41′ Σεγούντο), Μρντάκοβιτς.