Η ευνοϊκή κλήρωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυμπιακού στο Μονακό έφερε δύο μεταγραφές!

Στο Πριγκιπάτο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ και τεχνικός διευθυντής Πιερ Ισά συμφώνησαν με εκπροσώπους της Μπαστιά για τη μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι ,Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Ο οριστική συμφωνία των δύο πλευρών επιτεύχθηκε ύστερα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν πάνω από μία εβδομάδα έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ.

Ο Γιαταμπαρέ είναι επιλογή του Ισά ο οποίος εκτιμά ότι ο Αφρικανός θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Για την απόκτηση του Γιαταμπαρέ είχε κινηθεί η Λυών.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Μονακό για τον δανεισμό του 25χρονου κονγκολέζου αμυντικού μέσου Ντέλβιν Ντινγκά, ο οποίος είναι επιλογή του Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Ντινγκά ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα την περσινή σεζόν και υπάρχει οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι του 2014.

Πιθανότατα την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση των δύο αφρικανών μέσων.