Στο εκτελεστικό απόσπασμα οδηγήθηκε η πρώην σύντροφος του νεαρού ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, επειδή συμμετείχε σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Την είδηση δημοσίευσε η έγκυρη εφημερίδα της Νότιας Κορέας, Chosun Ilbo, και αναδημοσίευσε ο βρετανικός Independent. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η πρώην σύντροφος του Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν μουσικός και συνελήφθη στις 17 Αυγούστου με 12 άλλους συναδέλφους της οι οποίοι αποτελούσαν μέλη της ορχήστρας UnHasu Orchestra.

H Χίον Σονγκ Γολ συνελήφθη επειδή, κατά το δημοσίευμα της νοτιοκορεάτικης εφημερίδας, φέρεται σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας να κινηματογραφούσε μαζί με τους συναδέλφους της τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ.

Το οπτικό υλικό το αναπαρήγαγαν σε κόπιες τις οποίες πωλούσαν. Η νεαρή γυναίκα και οι υπόλοιποι μουσικοί εκτελέστηκαν σε κοινή θέα σε μία πλατεία, με οπλοπολυβόλο. Κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας, η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα ηγέτη της χώρας πριν από μία δεκαετία.

Είχαν επίσημο δεσμό για αρκετό καιρό ώσπου ο πατέρας του Ουν, ο πρώην ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτή τη σχέση. Εννέα μέρες πριν από τη σύλληψη της γυναίκας, ο Ουν λέγεται ότι παρακολούθησε στην πρωτεύουσα Πιον Γιανγκ ένα κονσέρτο που έδωσε η ορχήστρα της πρώην συντρόφου του μαζί με άλλα μουσικά σχήματα.

Ο Ουν, μετά το χωρισμό του από τη Σονγκ Γολ, παντρεύτηκε μια γυναίκα από την ίδια ορχήστρα. Ορισμένες φήμες που επικαλείται η νοτιοκορεατική εφημερίδα, ήθελαν το ζευγάρι να εξακολουθεί να διατηρεί παράνομο δεσμό ακόμα και μετά το γάμο του νεαρού ηγέτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από