Ο Γουέιν Ρούνι παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως όλα δείχνουν, ενώ ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι εξοργισμένος και απογοητευμένος με τη στάση της Τότεναμ που αρνείται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγές του Sky και της «Γκάρντιαν» ανέφεραν πως μετά το τελεσίγραφο του προπονητή της Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο προς τον Ρούνι να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στους Κόκκινους Διαβόλους ή να πάρει μεταγραφή στη λονδρέζικη ομάδα, ο άγγλος άσος δεν πρόκειται να καταθέσει αίτημα να φύγει από το Ολντ Τράφορντ. Κι ενώ η σαπουνόπερα Ρούνι οδεύει προς το τέλος της, αυτή του Μπέιλ δείχνει να έχει ακόμα αρκετά επεισόδια. Ο Ουαλός δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της Τότεναμ δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή της ανακοίνωσης της μεταγραφής του στη Ρεάλ που ήταν προγραμματισμένη για χθες.

Οι λόγοι της καθυστέρησης είναι η διαφορά στο οικονομικό που υπάρχει μεταξύ της Τότεναμ και της Ρεάλ. Οι Ισπανοί προσφέρουν τώρα 90,8 εκατ. ευρώ ενώ η Τότεναμ επιμένει στα 100 εκατ. ευρώ.

ΜΗΝΥΣΗ. Το ποσό των 100 εκατ. ευρώ θα διεκδικήσει από την περιφέρεια της Καμπανίας και του Δήμου του Κάπρι ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για την πλημμελή φροντίδα που παρείχε το νοσοκομείο της περιοχής στον αργεντινό ποδοσφαιριστή Γκονσάλο Ιγκουαΐν που τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν έπεσε από βράχια.

«Οι πολιτικοί πρέπει να πάρουν το μάθημά τους γιατί έχω κουραστεί να μην έχουμε υψηλής ποιότητας ιατρικά κέντρα. Στο Κάπρι μπορεί να είναι ένας παίκτης, ένας ηθοποιός ή ένας τουρίστας και να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο όπου ούτε ράμματα δεν ξέρουν να κάνουν», δήλωσε ο ιταλός παράγοντας.