Η επιστροφή του ασώτου! Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε την Τετάρτη ο αλγερινός επιθετικός Ράφικ Τζιμπούρ και έκανε για πρώτη φορά προπόνηση μόνος του την εφετινή σεζόν.

Ο 29χρονος επιθετικός που δεν υπολογίζεται στο ρόστερ από τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον Μίτσελ, ζήτησε άδεια και πήγε το απόγευμα στο προπονητήριο των νταμπλούχων όπου γυμνάστηκε μόνος του.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πωλητήριο στον Τζιμπούρ και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αλγερία θέλει 1,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Ο αλγερινός διεθνής φορ πιθανότατα θέλησε να δείξει καλή διαγωγή στον Ολυμπιακό με δεδομένο ότι δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.Η κίνηση αυτή φανερώνει ότι θέλει να ρίξει γέφυρα στις σχέσεις του με τους Ερυθρόλευκους.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να δώσει την ελευθέρας στον Τζιμπούρ και μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα πάρει μεταγραφή.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Τζιμπούρ είναι υποψήφιος για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση της Τραμπζονσπόρ.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία σημειώνουν ότι ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει στο στόχαστρο τον 26χρονο φορ Μεβλούτ Ερντίνγκ και μάλιστα έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στην Ρεν για την απόκτηση του.

Ωστόσο, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μεβλούτ, η Τραμπζονσπόρ έχει έτοιμη λύση που είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ.