Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μεταξύ των Τραορέ, Γιαταμπαρέ, Ενόχ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Οι Ερυθρόλευκοι καίγονται για να τη μεταγραφή του αμυντικού μέσου με δεδομένο ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα μετακινήθηκε στη Μπενφίκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναθέσει στους Ισά, Καρεμπέ να τρέξουν το θέμα της απόκτησης αμυντικού χαφ.

Οι προσπάθειες λοιπόν των ανθρώπων του Ολυμπιακού επικεντρώνονται στον 28χρονο αφρικανό μέσο της Μίλαν Μπακαγιέ Τραορέ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στους νταμπλούχους.

Ακόμα ο Ολυμπιακός έχει μπει στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για τις περιπτώσεις των Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά και Ενιόγκ Ενόχ του Αγιαξ. Τον Γιαταμπαρέ, θεωρεί πολύ καλή λύση ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πιερ Ισά. Εμπόδιο στη μεταγραφή είναι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Μπαστιά που αξιώνει περίπου 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Οσον αφορά τον Ενόχ, η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του καμερουνέζου μέσου, Στεφάν Μπράεντλι. Ο τελευταίος υποστήριξε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και τις Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ.

Ακόμα μία λύση για την πειραϊκή ομάδα είναι η περίπτωση του 29χρονου μέσου της Δυναμό Κιέβου, Ογκιεν Βουκόγιεβιτς.

Ο τύπος στην Αλγερίας χαρακτήρισε τον Ράφικ Τζιμπούρ όμηρο των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού.

Οι Αλγερινοί κάνουν λόγο για τις προσπάθειες του Ερυθρολεύκου φορ που κάνει για να πάρει μεταγραφή ενώ πλησιάζει το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει 1,5 εκατ. ευρώ και αν δεν βρεθεί ομάδα να δώσει το συγκεκριμένο ποσόν ο Τζιμπούρ θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στην εθνική Σλοβακίας κλήθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις για τα δύο συνεχόμενα ματς με Βοσνία/Ερζεγοβίνη (6 και 10 Σεπτεμβρίου) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας Τζον Κόζακ υπολογίζει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού στις δύο συναντήσεις που θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την 2η θέση του 7ου ομίλου που κυνηγάει η εθνική Ελλάδας.

Εξάλλου στην εθνική της Βορείου Ιρλανδίας κλήθηκε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάικλ Ο΄ Νιλ κάλεσε τον Κάρολ για τα ματς με Πορτογαλία (6 Σεπτεμβρίου), Λουξεμβούρο (10 Σεπτεμβρίου) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, ο Μίτσελ έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση την Τετάρτη. Θα απουσιάσουν οι διεθνείς Μέγερι, Κάρολ, Βάις, Μετζανί.