Συλλαλητήριο όλων των δημοσίων υπαλλήλων - με στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου -συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πραγματοποιεί την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ.
 
Οι δράσεις αυτές ανακοινώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της σύσκεψης των Οργανώσεων του Δημοσίου που πραγματοποιήθηκε χθες, στην οποία αποφασίστηκε «η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά των πολιτικών των Μνημονίων και της μονόπλευρης λιτότητας».

Συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων θα ληφθούν κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα συζητηθούν και προτάσεις για πολυήμερες αγωνιστικές κινητοποιήσεις κατά το μήνα Σεπτέμβριο σε ολόκληρο το χώρο του Δημοσίου.

Εξ άλλου ενόψει του συλλαλητηρίου που προγραμματίζεται στη ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, η ΑΔΕΔΥ οργανώνει πρόγραμμα ενημέρωσης στις περιφέρειες Θεσσαλίας, Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από