Μυστήριο εξακολουθούσε να καλύπτει έως αργά χθες το βράδυ το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα άγνωστη γυναίκα  ηλικίας περίπου 70 χρόνων, της οποίας το πτώμα βρέθηκε  σε σακούλες διαμελισμένο με κουζινομάχαιρο σε κάδο ανακύκλωσης στη Ραφήνα.
Εως αργά χθες δεν είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ταυτότητας της άτυχης γυναίκας. Στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση γυναίκας σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Από τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, πρόκειται για Ελληνίδα. Ο δολοφόνος την τεμάχισε σε  τουλάχιστον έξι κομμάτια, κάτι που φαίνεται ότι έγινε μετά τη δολοφονία, η οποία φαίνεται ότι διεπράχθη 24 έως 30 ώρες προτού βρεθεί το πτώμα.
Η μανία με την οποία την κατακρεούργησε ο δολοφόνος μαρτυρά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πρόσωπο με έντονη ψυχική διαταραχή και ενδεχομένως με άμεση σύνδεση μαζί της. Το τεμαχισμένο πτώμα επρόκειτο να εξεταστεί και από ανθρωπολόγο, προκειμένου να βρεθούν επιπλέον στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες.
Μνήμες από το παρελθόν, από τις υποθέσεις Φραντζή και Σεχίδη, ανασύρθηκαν από το μακάβριο εύρημα. Τα τεμαχισμένα μέλη βρέθηκαν τοποθετημένα σε σακούλες και σακ βουαγιάζ, σε κάδο ανακύκλωσης στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου. Τα βρήκαν τυχαία δύο παιδάκια ηλικίας 12 χρόνων, ενώ έκαναν βόλτα με τα ποδήλατά τους. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν φαίνεται να διέμενε στη Ραφήνα. Το έγκλημα έγινε αλλού και ο δολοφόνος για να εξαφανίσει τα ίχνη πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη στον κάδο ανακύκλωσης.