Δύο από τις μεταγραφές του καλοκαιριού οι Γκαετάν Μπονγκ και Ανδρέας Σάμαρης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης(21.30). Ο Μπονγκ πήρε τη θέση του Χολέβα, ο οποίος αποκλείστηκε και φαίνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του.

Εκτός έμειναν οι Τόρες, Ιμπαγάσα(κρίθηκαν ανέτοιμοι), Ντε Βισέντι, Κάρολ, Κοντρέρας και ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής στόπερ συνέχισε το πρόγραμμά του, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Καρλ Μετζανί. Ο Σιόβας υπέστη υπέστη ρωγμώδες κάταγμα ρινικού οστού στη βραδινή προπόνηση του Σαββάτου και ο τραυματισμός του αντιμετωπίστηκε από το ιατριακό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Καλλονή. Στην ενδεκάδα προορίζονται οι Μπονγκ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

Η «Le Parisien» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της απόκτησης του αφρικανού μέσου Μόμο Σισοκό . Ο παίκτης από το Μάλι αναμένεται να εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν και η Στόουκ Σίτι παρουσιάζεται φαβορί για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Οι Γάλλοι σημειώνουν ότι η Κάρντιφ έχει αποσυρθεί από την διεκδίκησή του και εκτός από την Στόουκ για τον Σισοκό υπάρχουν ομάδες από Ιταλία, Τουρκία και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με το «calcionews24.com», ο Βάλτερ Μπίρσα που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Μίλαν μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο 27χρόνος σλοβένος μεσοεπιθετικός , ο οποίος αποκτήθηκε από την Τζένοα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπακαγιέ Τραορέ, είναι πολύ πιθανό να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού . Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα πάρει απόφαση για τον Μπίρσα αν θα μείνει στη Μίλαν ή θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Μιγκέλ Τόρες σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova τόνισε μεταξύ άλλων:«Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθα, κατάλαβα τι αξία έχει αυτή η ομάδα στην Ελλάδα. Για την Ευρώπη γνώριζα απ’ την περίοδο που ήμουν στην Ισπανία. Τώρα κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Βλέπω τις εγκαταστάσεις που είναι πάρα πολύ καλές και σε σχέση με τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Βλέπω το μεγαλείο που έχει αυτή η ομάδα. Όλα είναι στη διάθεση των παικτών. Όποιος παίκτης και αν δεχθεί πρόταση απ’ τον Ολυμπιακό, δε χρειάζεται πολύ σκέψη. Εγώ είπα αμέσως το ναι γιατί ήταν πολύ σημαντική αυτή η πρόταση για την καριέρα μου. Θυμόμουν τον Ολυμπιακό από τότε που είχαμε βρεθεί αντίπαλοι με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2008. Όταν ήρθα εδώ και είδα τους φιλάθλους, το γήπεδο, κατάλαβα πως είναι μία ξεχωριστή ομάδα. Για έμενα ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση να αποδεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού και να συμμετέχω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ με μία άλλη ομάδα. Η αλήθεια πως δεν έκανα καλή προετοιμασία με τη Χετάφε. Δεν είχα αυτή τη δυνατότητα. Μίλησα με τον πρόεδρο. Και το μήνυμά του είναι να είμαι 100% έτοιμος όταν θα μπω να παίξω. Να δώσω το 200%. Οπότε δεν βιαζόμαστε ακόμη για την Κυριακή. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να αποθεραπευτώ σωστά και να γυρίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα. Και φυσικά να μην έχω ξανά προβλήματα στο μέλλον. Εχω μεγάλες φιλοδοξίες. Εχω συνηθίσει στον συναγωνισμό. Θυμάμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου είχα να συναγωνιστώ τον Ρομπέρτο Κάρλος, τον καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Τότε κατάλαβα με διαφορετικό τρόπο τι σημαίνει συναγωνισμός. Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις στην άμυνα. Θα παίξω εκεί που επιλέγει ο προπονητής».