Χτυπάνε οι καμπάνες για τον Μίτσελ Γκονζάλες! Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται θαμπός στον αγωνιστικό χώρο παρά τα τόσα αστέρια και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το επωμίζεται ο ισπανός τεχνικός. Ο 50χρονος κόουτς ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Φεβρουάριο (3 του μήνα) και οι φίλαθλοι δεν έχουν δει ακόμη ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο για τους Ερυθρόλευκους είναι να παρουσιάσουν ομάδα συνόλου, όμως ακόμη ψάχνονται.

Στον Ολυμπιακό πολλοί αναπολούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μερικοί τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τώρα φαίνεται ότι αδειάζει η κλεψύδρα της συνεργασίας Ολυμπιακού – Μίτσελ. Οι έντονες αποδοκιμασίες των φίλων των νταμπλούχων αμέσως μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Καλλονή είχαν αποδέκτες προπονητή και παίκτες. Ομως τα περισσότερα βέλη πήγαν στον Μίτσελ για το ποδόσφαιρο κακής ποιότητας που απέδωσε η πειραϊκή ομάδα.

Ασφαλώς οι Σαβιόλα, Ντομίνγκες, Βάις, Κάμπελ, Σαλίνο, Μετζανί, Μπονγκ θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν στον Ολυμπιακό. Επειδή όμως ο βετεράνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δείξει μέχρι τώρα ότι μπορεί να οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους σε ψηλές πτήσεις, η διοίκηση της ΠΑΕ του ετοιμάζει αργά ή γρήγορα ανώμαλη προσγείωση.

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Γκαετάν Μπονγκ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Καμερουνέζος πήρε το νούμερο 88 στη φανέλα και δήλωσε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

O Oλυμπιακός διέψευσε τα δημοσιεύματα σε Ισπανία, Κροατία που ανέφεραν ότι κινήθηκε για την απόκτηση του σενεγαλέζου αμυντικού μέσου της Λεβάντε Ντιοπ και του αμυντικού μέσου της Ντιναμό Κιέβου Βουκόγεβιτς.