Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο 25χρονος αμυντικός Γκαετάν Μπονγκ. Ο καμερουνέζος αριστερός οπισθοφύλακας άφησε την Βαλενσιέν και υπέγραψε την Τρίτη τριετές συμβόλαιο στους Ερυθρόλευκους και θα εισπράξει περίπου 500.000 ετησίως.

Οι Γάλλοι θα βάλουν στο ταμείο τους περίπου ένα εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μπονγκ για να καλύψει την αριστερή πλευρά της άμυνας στη θέση του Χολέβα. Ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ ήταν έτοιμος να μετακινηθεί στη Μπεσίκτας, όμως οι Τούρκοι κρατούν στάση αναμονής για τη μεταγραφή του.

Ο Μπονγκ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV υπογράμμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για εμένα. Είναι ένας σύλλογος σημαντικός, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχω καλές σεζόν και εύχομαι οι φίλαθλοι του συλλόγου να είναι χαρούμενοι που θα με δουν να παίζω για την ομάδα.

»Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα το γεγονός ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως είναι ένας μεγάλος στόχος για τον σύλλογο, οπότε θα είναι μεγάλος στόχος και για εμένα, το να κάνουμε εξαιρετικά παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση.

»Θέλω να συγχαρώ τους φίλους του Ολυμπιακού για την πολύ όμορφη εικόνα που δημιούργησαν στο ματς με την Καλλονή. Είδα στο γήπεδο εξαιρετικούς φιλάθλους, που αγαπούν πολύ την ομάδα τους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει γιατί δημιουργεί ένα πνεύμα οικογένειας και αυτό είναι το πιο ωραίο. Να είναι μία ομάδα όπως μία μεγάλη οικογένεια».