Βαθύ μίσος και μανία για εκδίκηση για την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 47χρονου επιχειρηματία από το Αργος και πυροβόλησε δύο φορές εν ψυχρώ στο κεφάλι τη 17χρονη κόρη του. Ξεπερνώντας το ένστικτο του πατέρα, μέσω της ανήλικης κόρης του, ξέσπασε το μίσος που είχε για τη σύζυγό του: «Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», έγραψε –σύμφωνα με πληροφορίες –σε ιδιόχειρο σημείωμα.

Η πρωτοφανής υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 12 Αυγούστου, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Αργους και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Η 17χρονη παραμένει για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας και η κατάστασή της έχει κριθεί σταθερή. Ο 47χρονος, βαρύτατα τραυματισμένος, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Πειραιά.

Το κίνητρο της φρικτής επίθεσης παρέμενε επί τόσες ημέρες σκοτεινό. Η συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε χθες το πρωί, όταν βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονου το σημείωμα το οποίο απευθύνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εν διαστάσει σύζυγό του και αναφέρει ότι πήρε την απόφαση να σκοτώσει την κόρη τους για να την εκδικηθεί.

Το σημείωμα ξεχειλίζει από μίσος, οργή, ύβρεις και πάθος για εκδίκηση προς την εν διαστάσει σύζυγό του που τη θεωρεί υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογενείας τους και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο επιχειρηματίας.