Πανικός προκλήθηκε χθες όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας πέντε, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, ηλικίας 17, 16 και 11 χρόνων.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10.30 το πρωί στη στάση λεωφορείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 20χρονος, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 72χρονος, ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στη στάση όπου την ώρα εκείνη περίμεναν έξι πολίτες.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση σκοτώθηκε ένας 75χρονος, ενώ τραυματίσθηκαν μια μητέρα 41 ετών με τα τρία παιδιά της και άλλη μια γυναίκα 51 χρόνων που περιμεναν στη στάση. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

Οι δυο οδηγοί , ο 20χρονος και ο 72χρονος συνελήφθησαν. Από τις πρώτες έρευνες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 72χρονος να παραβίασε τον σηματοδότη αιφνιδιάζοντας τον άλλο οδηγό, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση.