Τρεις φορές προηγήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη και τρεις φορές ο Αστέρας ισοφάρισε, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το χορταστικό 3-3, το οποίο όμως άφησε παραπονεμένους τους προπονητές και των δύο ομάδων. Τον Σάκη Τσιώλη επειδή τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ήρθαν από λάθη της άμυνάς του και τον Σάββα Παντελίδη γιατί είδε τους παίκτες του να πετυχαίνουν τρία γκολ στην Τρίπολη και τελικά να μην μπορούν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Τα Γιάννινα άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκαλά στο 11′. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Τσαμπούρης, ο οποίος έπειτα από σέντρα του Ντάσιου σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα ο Ουσέρο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και αυτός, διαμόρφωσε το 1-1. Το πέναλτι έκανε ο Βελλίδης ανατρέποντας τον Ντε Μπλάσις. Ο Τσάβες στο 28′ έκανε το 1-2 έπειτα από πάσα του Τσουκαλά, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης των Ιωαννίνων και τέσσερα λεπτά μετά, στο 32′, ο Ντε Μπλάσις έκανε το 2-2 με κεφαλιά. Το 2-3 έγινε από τον Βίλα στο 57′. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87′ με σουτ του Καράσκο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 66′.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Τσαμπούρης, Βελλίδης, Κάφα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λιαχούδη (Μακεδονίας).

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης (74′ Μπακασέτας), Ζαραδούκας, Λισγάρας, Γκοϊάν, Ουσέρο, Ζησόπουλος (66′ Καράσκο), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (54′ Ναβάρο), Μπαράλες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Τσουκαλάς, Ιλιτς (88′ Σκόνδρας), Τσάβες (71′ Κρητικός), Κοροβέσης (58′ Κεϊτά).