Ενα ημίχρονο για ύπνο και ένα ημίχρονο διαφήμιση για το ποδόσφαιρο επεφύλασσε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό, χθες στη Λιβαδειά. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.  

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει τίποτε, πέρα από ένα ανούσιο και βαρετό παιχνίδι κέντρου, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων πάσχιζαν να χαλάσουν το παιχνίδι των αντιπάλων για να διατηρήσουν το μηδέν στην εστία τους.

Στο 56′ ο Γεωργίου έκανε το 1-0, για να έρθει ο Ιγκόρ ένα λεπτό μετά και να κάνει το 1-1. Στο 60′ ο Κάσες πάγωσε το γήπεδο της Λιβαδειάς κάνοντας το 1-2 και δίνοντας το προβάδισμα στον Πανθρακικό. Ο Ντιόγκο στο 73′ αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης των φιλοξενουμένων, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Στο 84′ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μάντζιος έκανε το τελικό 2-2.

Καλή ήταν η διαιτησία του Καλογερόπουλου (Αθηνών).

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Μαχαίρας, Μανόλο, Μάντζιος, Εμποου, Τζάνης, Λαδάκης, Κάσες, Μακρυδημήτρης.

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Ιωαννίδης (79′ Νικολακάκης), Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Ροτζέριο (59′ Μάντζιος), Ορτέγκα (66′ Κονέ), Βασιλείου.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος (17′ Μαξίμ), Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμποου, Ρομέου (57′ Τζάνης), Κάσες, Μπαϊκαρά (78′ Χρήστου), Ιγκόρ.