Η Μέταλιστ, συνεχίζει να πιέζει για την υπόθεση της τιμωρίας της από την ΟΥΕΦΑ που την απέβαλε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2013 – 2014 με αποτέλεσμα να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ, επιχειρώντας να δημιουργήσει μια νέα «υπόθεση Μπόσμαν».

Μόνον έτσι εξηγείται η επιμονή της να καταθέσει και δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Γερμανία για το παιχνίδι με την Σάλκε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην σελίδα της Ουκρανικής ομάδας στο facebook ανέβηκε μια είδηση που αναφέρει ότι η Μέταλιστ θα ταξιδέψει στην Γερμανία για το παιχνίδι με την Σάλκε, περιμένοντας την απόφαση του CAS.

Το να αποφασίσει το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, μια ημέρα πριν το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Σάλκε, κάτι διαφορετικό συγκριτικά με αυτό που αποφάσισε στην πρώτη προσφυγή της Μέταιστ και να αλλάξει την ομάδα που θα αγωνιστεί στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, φαντάζει από πολύ δύσκολο έως απίθανο.

Προφανώς, η παρουσία της Ουκρανικής ομάδας στην Γερμανία, παραμονές του αγώνα με την Σάλκε, έχει να κάνει με τις μελλοντικές δικαστικές κινήσεις της και τις αξιώσεις που θα προβάλει εναντίον της ΟΥΕΦΑ. Πάντως η απόφαση του CAS για τη νέα προσφυγή της Μέταλιστ, αναμένεται να εκδοθεί το μεσημέρι της 20ής Αυγούστου.