Ο προπονητής της εθνικής, Φερνάντο Σάντος, ζήτησε «ποιότητα και οργάνωση», ενόψει του φιλικού με την Αυστρία, την Τετάρτη στο Σάλτσμπουργκ.

«Νομίζω ότι είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να βγάλουμε περισσότερη ποιότητα και οργάνωση στο αμυντικό και στο επιθετικό παιχνίδι, για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα», είπε ο Σάντος «Θέλω να δω μια ομάδα συμπαγή, μια ομάδα δυνατή, με τα βασικά μας στοιχεία, που είναι η μαχητικότητα και το πάθος να παραμένουν. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας έχουν φέρει ως εδώ».

Ο Σάντος είπε επίσης: «Οι περισσότερες απουσίες  είναι λόγω τραυματισμού ή ότι δεν είναι έτοιμοι 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. Κάποιοι άλλοι λείπουν από δική μας επιλογή. Ηθελα να δω και κάποιους άλλους παίκτες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε επίσης: «Μπαίνουμε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Η λειτουργία της θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν οριστικά την συμμετοχή μας ή όχι στο Μουντιάλ. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως η αυστριακή, που κυνηγά θέση στο Μουντιάλ. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά εμένα κάθε φορά, δε με απασχολούν όποιοι δεν είναι μαζί μας αλλά όποιοι είναι εδώ».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από