Συνελήφθη σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού στον Ρέντη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, άνδρας 41 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απείθεια και αντίσταση.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν τον 41χρονο, ο οποίος βρισκόταν στην πλατεία του Ρέντη, αυτός τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν τελικά σε παράδρομο της Λ. Κηφισού, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά και επιτέθηκε εναντίον τους.

Στην κατοχή του και σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου με ενσωματωμένο πυροκροτητή και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε κοντινό σημείο βρέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πέταξε ο συλληφθείς, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να διαφύγει.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ την αστυνομική έρευνα, που συνεχίζεται, διεξάγει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.