Δεν είναι μόνο το μήνυμα στο νέο πούλμαν της ΑΕΚ, «ερχόμαστε», που δείχνει ότι η Ενωση μοιάζει με αετό που κάνει την πτήση του στα χαμηλά, αλλά μόλις ανακτήσει δυνάμεις θα φτερουγίσει ξανά ψηλά. Είναι αυτή η τρέλα του κόσμου της, που ακολουθεί την ομάδα παντού και διψάει για να την ξαναδεί πρωταγωνίστρια. Περίπου 30 οπαδοί της συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας στα Χάνια του Πηλίου όπου άρχισε η προετοιμασία της ομάδας, ενώ πάνω από 100 άτομα πήγαν στο ξενοδοχείο και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα θυμίζοντας παλιές καλές στιγμές. Τι συνθήματα, τι αγκαλιές! Σε πολλούς οπαδούς της θα ήρθαν οι θύμησες της ομάδας που μεγαλούργησε επί Μελισσανίδη και Μπάγιεβιτς. Ο Ντούσκο που εκτελεί χρέη εκτελεστικού διευθυντή πλέον πήγε με δικό του αυτοκίνητο στα Χάνια, ενώ ο Νίκος Γεωργέας, η παλιά καραβάνα, αποθεώθηκε. Ο αγαπημένος τους «Φούλης» ύστερα από ένα χρόνο απουσίας ξαναβρέθηκε κοντά στην οικογένειά του, την ΑΕΚ και εκείνοι έσπευσαν να του πουν το αγαπημένο τους σύνθημα: «Γεωργέα, Γεωργέα, τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία»! Τους χαμογέλασε και έβαλε κάτω το κεφάλι, όπως συνηθίζει, καθότι ταπεινός.

Η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη να ξαναγεννηθεί, έτοιμη να πάρει φόρα από εκεί στα χαμηλά για να φτάσει στα σαλόνια πιο έτοιμη, πιο δυνατή. Εκτός από τις σημαντικές χορηγίες που έχει κλείσει η διοίκηση, ήρθε και η συμφωνία για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ενώ τα κιτρινόμαυρα μάτια κοιτάζουν παντού, έτοιμα να γοητεύσουν ελληνικά ταλέντα.

Ο Τραϊανός Δέλλας πάντως άρχισε την προετοιμασία του έχοντας 29 παίκτες στη διάθεσή του. Το μότο τους δεν είναι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο. Η διοίκηση όπου βρεθεί σπεύδει να θυμίσει και το παρελθόν, το χθες του συλλόγου, που έχει πλούσια ιστορία. Στο πίσω μέρος του πούλμαν της ομάδας μάλιστα αναφέρει: «Με οδηγό την ιστορία».