Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα αμυντικά λάθη στο φιλικό με την Νόριτς στην Αγγλία και ηττήθηκε με 2-0. Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη πρωταθλήματος και τα περισσότερα λάθη έγιναν από το κέντρο της άμυνας και τον τερματοφύλακα.

Πολύ καλά πήγε ο νεαρός Μαρινάκης, ενώ ο Μέντες θα πρέπει να βοηθήσει περισσότερο την επίθεση, να ανάβει ψηλά. Ο Καπίνο έκανε κακή έξοδο και ο Τζόνσον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ του αγώνα. Στο 22′ ο ΠΑΟ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ντίνα από κοντά με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ είχε και δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπεργκ. Στο 59′ ο Τζόνσον ξανά με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Ο Αναστασίου άφησε στην Αθήνα τον αρχηγό Ζέκα λόγω τραυματισμού στο μάτι και έβαλε στη θέση του τον Λαγό.

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν (46′ Φαν Βολφσβίνκελ), Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46′ Φερ), Τετέι, Τζόνσον (79′ Ρέντμοντ), Όλσον (46′ Γουιτάκερ), Χουλαχάν, Χούπερ (55′ Μπένετ).

Παναθηναϊκός:Καπίνο, Μαρινάκης (85′ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63′ Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (77′ Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (73′ Χουχούμης), Καρέλης (46′ Μπεργκ), Μπαϊράμι (90′ Μουζακίτης), Ντίνας.