Με προαιρετικό εισιτήριο τρόφιμα μακράς διαρκείας, διοργανώνεται το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά συναυλία με τον Κρητικό ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη.

Σκοπός της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ, είναι η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των περίπου 800 ωφελουμένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», που υλοποιεί ο δήμος.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιχείρησης του δήμου Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη, «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στήριξης του προγράμματος έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς το Βοήθεια στο σπίτι αποτελεί ένα επιτυχημένο πρόγραμμα κοινωνικής μέριμνας και προστασίας των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρίες, με ψυχική νόσο. Έχει στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες και κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς εξασφαλίζει αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους».

Ο Ηλίας Παλιουδάκης προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «ότι ωραιότερο μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης είναι να δείχνει την αλληλεγγύη του στις ευπαθείς και όχι μόνο κοινωνικά ομάδες, που συνεχώς λόγω και της κρίσης αυξάνονται στη χώρα μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από