Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενε! Το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο του τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μαϊάμι! Το ζευγάρι προέκυψε ύστερα από τη νίκη (2-0) της Τσέλσι επί της Μίλαν στη Νέα Υόρκη. Φυσικά, το παιχνίδι απέκτησε αυτόματα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Μουρίνιο με τις οποίες άφηνε αιχμές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο («έχω προπονήσει τον πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο»).

Ο πορτογάλος άσος, που μίλησε χτες στον Τύπο, ήταν αρκετά αιχμηρός στην απάντησή του: «Κάποια πράγματα στη ζωή είναι καλύτερα να μην τα σχολιάζεις, για ευνόητους λόγους. Προτιμώ να θυμάμαι πάντα τα καλά πράγματα από τους προπονητές μου. Ποτέ δεν φτύνεις στο πιάτο που τρως και δεν απαντώ όταν κάποιοι λένε κάτι άσχημο για εμένα», ήταν η απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε και για τον αγώνα με την Τσέλσι απάντησε: «Αντιμετωπίζουμε την Τσέλσι, όχι τον προπονητή της».

Ομως και ο Μουρίνιο είχε τη δική του απάντηση: «Η Ρεάλ μετέχει σε αυτό το τουρνουά επειδή είμαι επαγγελματίας και είχα φροντίσει να κλείσω αυτό το ταξίδι προτού φύγω».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Γκάρεθ Μπέιλ, αύριο αναμένεται να συναντηθούν στο Μαϊάμι ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον πρόεδρο της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι.

– Η Μπαρτσελόνα έφτασε στην Ταϊλάνδη, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, αλλά τον ισπανικό Τύπο απασχόλησε και το θέμα του Νεϊμάρ, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα αναιμίας. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έδειξε ανήσυχος μιλώντας στον Τύπο της Βραζιλίας και είπε ότι ο Νεϊμάρ έχει χάσει επτά κιλά από την ημέρα που υποβλήθηκε σε επέμβαση αμυγδαλών. «Σε μία-δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος», πρόσθεσε.

Για τον Νεϊμάρ μίλησε χτες στην Ταϊλάνδη ο Αντρες Ινιέστα: «Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί. Οι καλοί παίκτες προσαρμόζονται εύκολα όταν αλλάζουν περιβάλλον. Μπορεί να προέρχεται από ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει». Οσο για την Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε: «Ο στόχος είναι και πάλι το πρωτάθλημα».